Применение эндогенных интерферонов в комплексной противовоспалительной терапии заболеваний женских половых органов - Гайворонская, С.И.; Танько, О.П.; Выговская, Л.А.; Самойлова, М.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Після проведення лікування із застосуванням неовіру у більшості пацієнток відмічена позитивна динаміка в клінічному перебігу та лабораторних показниках. Пацієнтки визначають припинення больового синдрому, відсутність дизуричних та диспепсичних явищ, нормалізацію менструальної функції. Лабораторні показники свідчать про нормалізацію інтерферонового статусу, клітинного та гуморального імунітету.