Модель решітки семантичних концептів для інтелектуального аналізу мікроблогів - Павлишенко, Б.М. (Штучний інтелект, 2012)
У роботі запропонована модель решітки семантичних концептів для інтелектуального аналізу повідомлень мікроблогів. Показано, що використання цієї моделі є ефективним при аналізі семантичних зв’язків та виявленні асоціативних правил для ключових термінів.