Результаты эндоваскулярного лечения миомы матки при различных вариантах кровоснабжения органов малого таза - Краснова, И.А.; Арютин, Д.Г.; Аксенова, В.Б.; Капранов, С.А.; Бреусенко, В.Г. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Представлено клінічні результати ендоваскулярного лікування міоми матки в ранньому та пізньому післяопераційному періодах, проведеного серед 280 пацієнтів різного віку з діагнозом міоми, у яких по ангіографії та ультразвуковим даним виявлено характеристики кровопостачання органів малого тазу. Процедура ЕМА була покращена, і необхідність повторного сеансу ЕМА визначалася відповідно до отриманих даних. Було оцінено функції яєчників.