Роль ультразвукового исследования в диагностике патологических заболеваний шейки матки - Сыкал, И.Н.; Приходько, С.Н.; Снопкова, Л.В.; Кандыба, Л.И.; Черепова, В.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Жінки без патологічних змін ектоцервіксу, але з ультразвуковими ознаками патології цервікального каналу, потребують обов'язкового дообстеження, в тому числі і діагностичного вишкрібання цервікального каналу.