Оптимизация ведения беременных с предлежанием плаценты - Щербина, Н.А.; Липко, О.П.; Потапова, Л.В.; Щербина, И.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті наведено дані, які свідчать про те, що включення у комплекс антианемічних заходів рекомбінантного ерітропоетину β у вагітних з передлежанням плаценти та постгеморагічною анемією призводить до більш швидкого та ефективного підвищення показників червоної крові до та після проведення операцій кесарського розтину.