Нобеліана – 2007 - Ковтун, Г.О. (№10, 2007)
Чергова, 106-а Нобеліана поповнила список лауреатів новими іменами. Після тривалого обговорення претендентів на найпрестижнішу наукову премію оголошено прізвища переможців у галузі хімії, фізики, фізіології та медицини, миру, літератури, економіки. Церемонія нагородження відбудеться 10 грудня у Стокгольмі, у день смерті засновника премії хіміка-винахідника Альфреда Нобеля (1833–1896). Розмір нагороди цьогоріч становитиме 10 млн. шведських крон (близько 1,52 млн. дол. США). Разом з чеками лауреати одержать золоті медалі із зображенням Альфреда Нобеля та дипломи.