Як соціум обирає свій шлях (Роздуми після прочитання «подієвої» книги) - Бєлов, Ю.А. (№10, 2007)
Роздуми після прочитання «подієвої» книги. (С.И. Дорогунцов, А.Н. Ральчук. Хозяйствование — синергетический инвариант. К.: Оріяни, 2006. — 228 с.).