З iсторiї аграрних перетворень на Чернiгiвщинi (кiнець 1919 - 1920 рр.) - Еткіна, І. (Сiверянський лiтопис, 2005)
У статтi поставлено за мету дослiдити механiзми реалiзацiї радянського аграрного законодавства кiнця 1919 - 1920 рр. на матерiалах Чернiгiвської губернiї. Для розв’язання поставлених завдань залучено документи Державного архiву Чернiгiвської областi (ДАЧО) та матерiали тогочасної преси.