Розвиток малого бізнесу в Чернігівському регіоні - Коропатник, Т.; Курганська, Н. (Сiверянський лiтопис, 2005)
Метою статтi є аналiз розвитку малого бiзнесу в Чернiгiвськiй областi, бачення його розвитку з урахуванням конкретної територiї як специфiчного ресурсу.