Теоретичні підходи до формування неокласичної концепції регіонального маркетингу - Тканко, В. (Сiверянський лiтопис, 2005)
У статтi дослiджується сутнiсть та механiзм формування неокласичної концепцiї регiонального маркетингу, визначається його сутнiсть та роль в системi управлiння економiчними процесами регiону.