Геоэлектрические исследования в районе развития редкоземельных габбро-сиенитов южнокальчикского и редкометальных гранитов каменномогильского комплексов Восточного Приазовья (Украинский щит) - Шеремет, Е.М.; Николаев, Ю.И.; Николаев, И.Ю.; Агаркова, Н.Г.; Сетая, Л.Д.; Федотов, С.М.; Седова, Е.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
У статті розглянуто результати регіональних геоелектричних досліджень Азовської структури Східного Приазов'я і частини Центрального Приазов'я (Ново-Янісольскій масив), що розкрили їхню глибинну будову з точки зору пошуків корисних копалин.