Допустимые деформации земной поверхности при подземной разработке угля и права собственников недвижимости - Кузнецова, Д.С. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Розглядаються питання, пов'язані з підробкою земної поверхні, а також розташованих на ній будівель і споруд. Аналізується обґрунтованість використання показника допустимих деформацій в якості основи принципу раціональної виїмки вугілля з точки зору забезпечення прав власника землі та нерухомості.