О часто встречающихся ошибках при написании научной статьи - Феофанов, А.Н.; Скопич, Т.И. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Зазначено основні помилки, що допускаються авторами при підготовці наукових статей для публікації у збірниках і журналах. Наведено приклади правильної передачі чисел, дат і періодів, що найчастіше використовуються у текстах. Мета статті – надати допомогу студентам, інженерно-технічним працівникам, науковцям і всім, хто небайдужий до творчої діяльності.