Опыт безопасной подработки бучакского водоносного горизонта на шахте «Терновская» - Артеменко, П.Г.; Педченко, С.В.; Шиптенко, А.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Розглянуто реальні умови та ускладнювальні фактори при відпрацьовуванні запасів вугілля по пласту С₈Н на західному крилі шахти «Тернівська» ВАТ «Павлоградвугілля» під бучацьким водоносним горизонтом.