Геолого-структурная характеристика массивов каменномогильского комплекса - Седова, Е.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
У статті розглянуті геолого-структурна будова ареалу локалізації кам’яномогильських масивів і їхня геологічна характеристика за даними геологічної зйомки і картувально-пошукового буріння.