Изменение физико-механических свойств горных пород при водонасыщении в условиях объемного нагружения - Ревва, В.Н. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Оцінено вплив водонасичення гірських порід на їхні фізико-механічні властивості в умовах об’ємного навантаження.