О деформировании массива, вмещающего выработки с комбинированной рамно-анкерной крепью - Дрибан, В.А.; Новиков, А.О.; Шестопалов, И.Н. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
У статті наведено результати натурних досліджень деформування вміщувальних порід у підготовчих виробках, у яких посилення рамного кріплення анкерами виконувалось з різним відставанням у часі відносно до виймання порід у вибої