Применение метода количественного анализа рисков невыполнения календарного плана развития горных работ - Селезнева, Ю.М. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
У статті обґрунтована та розроблена стохастична модель календарного плану розвитку гірничих робіт, яка дозволила досліджувати ризики невиконання річної програми розвитку гірничих робіт та розробити ефективні заходи по скороченню строків затримки виконання календарного плану.