Влияние отпора крепи на состояние выработок при их повторном использовании - Халимендик, Ю.М.; Бруй, А.В.; Воронин, С.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Розроблено методику розрахунку параметрів кріплення підготовчих виробок при повторному використанні. Виконано аналіз ефективності виконання паспортів підтримання виробок на шахтах Західного Донбасу. Проведено оцінку стану виробки з урахуванням необхідної та фактичної несучої здатності кріплення.