Совершенствование параметров гидродинамического воздействия на напряженный газонасыщенный угольный массив - Гаврилов, В.И. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Приведено аналіз результатів гідродинамічної обробки викидонебезпечних вугільних пластів перед їх розкриттям, встановлено залежності між властивостями руйнованого вугілля і режимними параметрами гідродинамічної дії.