Особенности методов оценки остаточных ресурсов метана угольных месторождений - Волошина, Н.И. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Виконано аналіз досліджень спрямованих на розробку методів оцінки запасів метану на територіях відводів закритих і діючих вугільних підприємств.