Седиментогенез, структура угольных пластов и условия разработки - Трощенко, В.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Наведено результати досліджень впливу умов накопичення осадків на розвиток малоамплітудної диз'юнктивної порушенності а також на ведення гірничих робіт. Виявлено недоліки і визначено можливі напрямки подальшого дослідження.