Влияние газонасыщения на деформирование и разрушение горных пород при объемном нагружении - Ревва, В.Н. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Оцінено вплив газонасичення гірських порід на їхні фізико-механічні властивості в умовах об’ ємного навантаження.