Идентификация экологических аспектов деятельности горнодобывающих предприятий по отработке месторождений глин Донбасса - Донченко, Э.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
У статті наведено порядок ідентифікації екологічних аспектів і критерії для визначення їх значимості з урахуванням специфіки діяльності гірничодобувних підприємств з видобутку вогнетривких глин у Донецькій області.