Активизация отбора газа из плотных коллекторов на основе отечественного опыта гидроразрыва горных пород - Садовенко, И.А.; Инкин, А.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Запропоновано методику чисельної оцінки розмірів і форми тріщини гідророзриву для прогнозування збільшення проникності вуглевміщувальних порід і дебітів газу на Новомосковському кам'яновугільному родовищі.