Критерий оценки количества метана в выработанных пространствах цилиндрической формы для случая водонасыщенной упругопластической прилегающей породы - Гончар, А.И.; Титов, И.Н.; Титова, Н.И. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Розглядається питання знаходження критерію оцінки кількості метану у вироблених просторах циліндричної форми для практично важливого випадку прилягаючої водонасиченої пружнопластичної породи.