Алмазоперспективные структуры Ингульского мегаблока Украинского щита - Калашник, А.А.; Кирьянов, Н.Н.; Палкина, Е.Ю. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Наведено результати алмазопошукових робіт, які були виконані КП "Кіровгеологія" на території Інгульського мегаблока Українського щита (УЩ). Накопичений досвід роботи й отримані результати дозволяють очікувати на успішне рішення алмазопошукових завдань в цьому регіоні.