Закономерности изменения состава газов в угленосных отложениях Донецкого бассейна - Исаев, В.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Склад вуглеводневих і інших літосферних газів у вугленосних відкладах Донбасу підпорядковується регіональним, вертикальним і локальним закономірностям.