Щоденник протоієрея Андрія Страдомського як джерело з історії Чернігівської єпархії - Тарасенко, О. (Сiверянський лiтопис, 2013)
Публікується щоденник Андрія Страдомського (1805 – 1878) – церковного діяча, викладача та історика Чернігівської єпархії.