Радіометричний НВЧ-контроль виробів з діелектричних матеріалів - Куценко, В.П.; Трегубов, М.Ф. (Штучний інтелект, 2012)
Запропонована система неруйнівного радіотеплового і радарного методів контролю технологічних параметрів термостійких виробів із ситалів, ситалової та кварцової кераміки на робочому місці. Розроблено механізм зняття і обробки інформації про контрольовані параметри діелектричних виробів, що дозволяють забезпечити необхідну вірогідність контролю.