Аналіз програмного забезпечення зі стеганоаналізу - Швідченко, І.В. (Штучний інтелект, 2012)
Стаття присвячена дослідженню й аналізу існуючих програм зі стеганоаналізу. Доведена необхідність розробки програмного комплексу, спрямованого на пошук, виявлення і вилучення прихованої інформації, контроль використання стенографічних алгоритмів.