Лауреат премії імені академіка Є.К. Лазаренка за 2010 р. (Записки Українського мінералогічного товариства, 2011)
Українське мінералогічне товариство вітає лауреата премії імені Є.К. Лазаренка серед молодих учених Карпенко Світлану Валеріївну з важливими досягненнями та зичить їй нових успіхів.