Матеріали четвертої Міжнародної молодіжної наукової конференції (Інститут проблем природокористування та екології НАН України, 2008)
Наводяться тези основних доповідей четвертої Міжнародної молодіжної наукової конференції “Довкілля – ХХІ”, присвяченої 90-річчю НАН України, які містять результати теоретичних та прикладних досліджень молодих науковців із загальних проблем сталого розвитку, екологічної і техногенної безпеки, збереження і відродження природного середовища, раціонального природокористування регіонів.