Осіпян О.Л. Експериментальна історія: дослідницькі підходи та методи французької історичної школи "Анналів" - Сахновський, Є.; Федорук, А. (Інститут історії України НАН України, 2008)
Рецензія на посібник: Осіпян О.Л. Експериментальна історія: дослідницькі підходи та методи французької історичної школи "Анналів". Навчальний посібник для студентів історичних спеціальностей вищих навчальних закладів. – Краматорськ, 2007. – 176 с.