Територіально-структурний аспект моніторингу рослинного покриву елементів екомережі Кривбасу - Мазур, А.Ю.; Сметана, О.М.; Красова, О.О.; Таран, Я.В. (Екологія і природокористування, 2012)
Обгрунтовано територіально-структурний підхід до моніторингових досліджень екомережі на прикладі заказника «Балка Північна Червона». Запропоновані додаткові критерії созологічної оцінки компонентів регіональної екомережі.