Визначення екологічної безпеки на підставі дослідження системи екологічних ризиків - Хазан, В.Б.; Хазан, П.В. (Екологія і природокористування, 2013)
Розглянуто проблему ризиків як одну з найважливіших у парадигмі сталого розвитку. Запропоновано шляхи та методи систематизації, структуризації та оцінки ризиків на основі фундаментальної математики.