Екологічні проблеми районів видобутку калійних солей та сірки - Гайдін, А.М. (Екологія і природокористування, 2013)
Висвітлено досвід наукових досліджень з метою вирішення екологічних проблем на територіях діяльності колишніх підприємств з видобутку самородної сірки в Яворові та Новому Роздолі на Львівщині, а також калійної солі в Калуші Івано-Франківської області.