Впровадження корпоративної соціальної відповідальності на підприємствах гірничої промисловості як умова екологічно сталого розвитку території - Хазан, П.В.; Ангурець, О.В. (Екологія і природокористування, 2013)
Зроблено аналіз впровадження корпоративної соціальної відповідальності на підприємствах гірничої промисловості. Розглянуті сучасні методи сталого планування та управління територіями, де відбувається видобуток корисних копалин. Відповідно до цих методів запропоновано комплекс екологічних, економічних та соціальних заходів для гірничої промисловості України.