Аппаратурное обеспечение технологии гипокситерапии - Лопата, В.А.; Серебровская, Т.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Наведена класифікація апаратури для гіпокситерапії, виконано огляд конструкцій та узагальнені медико-технічні вимоги до апаратів, визначені перспективи розвитку та удосконалення апаратів для гіпоксичної стимуляції організму людини.