Механизмы терапевтических эффектов процедур дельфинотерапии - Лукина, Л.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Розглянуто деякі механізми терапевтичних ефектів процедур дельфінотерапії за даними зарубіжних авторів і за результатами власних досліджень.