Оценка эффективности санаторно-курортной реабилитции за счет изучения некоторых маркеров апоптоза и цитокинового гомеостаза у детей с хронической гастродуоденальной патологией - Кот, А.О. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У цій роботі представлені результати дослідження в динаміці кількісного змісту ИЛ- 8, ИЛ- 10, ФНП-α, CD - 95 і Аннексин V у дітей з хронічним Нр- асоційованим гастритом, хронічним Нр- не асоційованим гастритом і виразковою хворобою дванадцятипалої кишки Нр- асоційованої в періоді ремісії опісля півроку після санаторно-курортної реабілітації.