Моделювання і розрахунки втрат напору у двошаровому фільтрі при знезалізненні води - Садчиков, О.О. (Екологічна безпека та природокористування, 2013)
Виконано моделювання і розрахунок втрат напору на двошарових фільтрах при знезалізненні води. Сформульована і обґрунтована математична модель втрат напору у двошарових фільтрах при знезалізненні води. Наведені рекомендації для розрахунку.