Вплив процесів підтоплення територій на формування фільтраційного потоку в схилах регулюючих водосховищ - Волошкіна, О.С.; Березницька, Ю.О. (Екологічна безпека та природокористування, 2013)
У роботі показано вплив процесів підтоплення на формування фільтраційного потоку в схилах регулюючих водосховищ. Здійснено аналітичне рішення задачі нестаціонарної фільтрації до регулюючого водосховища при різкому падінні рівня води та складній геологічній будові водоносної товщі.