Оцінка рівня сейсмічної небезпеки в районі розміщення Дністровської ГАЕС та аналіз впливу сейсмічного фактора на стійкість Дністровського схилу - Стефанишин, Д.В. (Екологічна безпека та природокористування, 2013)
Виконано імовірнісну оцінку рівня сейсмічної небезпеки в районі розміщення Дністроської ГАЕС згідно з новими картами сейсмічного районування та проаналізовано вплив сейсмічного фактора на можливе порушення стійкості Дністровського схилу.