Методологічні аспекти формування конкурентних переваг галузі - Царенко, О.В. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті проаналізовані підходи до визначення конкурентних переваг підприємств, галузі, регіонів. Уточнено визначення понять "ключовий фактор успіху", "конкурентні переваги підприємства", "конкурентний потенціал підприємства", що дозволило запропонувати авторське трактування поняття "конкурентні переваги галузі" , обгрунтувати і доповнити визначення "конкурентні переваги регіону".