«Служебник» Лазаря Барановича - Адруг, А. (Сiверянський лiтопис, 2013)
Стаття присвячена «Служебнику» Лазаря Барановича 1665 р. – рукописній книзі з ілюстраціями в техніці акварелі, створеній у Новгороді-Сіверському.