Чернігівська земська фельдшерська школа (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.): історія розвитку - Федорович, А. (Сiверянський лiтопис, 2013)
У статті висвітлена історія становлення медичної освіти у Чернігові, проаналізовано розвиток Чернігівської земської фельдшерської школи другої половини ХІХ – початку ХХ ст.