Реорганізація єпархіальних жіночих училищ згідно зі статутом 1868 року - Кияшко, К. (Сiверянський лiтопис, 2013)
У статті розглядаються нововведення, згідно з приписами Священного Синоду, щодо функціонування єпархіальних жіночих училищ.