Кочубей Ю.М. В.В. Дубровський (1897–1966) як сходознавець - Половець, В. (Сiверянський лiтопис, 2013)
Рецензія на книжку: Кочубей Ю. М. В. В. Дубровський (1897–1966) як сходознавець. – К., 2012. – 544 с. Книга розрахована на широке коло науковців, дипломатів, політологів, викладачів, студентів та широкий загал зацікавлених осіб.