Катагенез пород фанерозоя Днестровско-Прутского междуречья по данным витринитовой термометрии - Иванова, А.В. (Геологічний журнал, 2010)
Розглядається катагенез фанерозойських порід з вугільною речовиною, ступінь вуглефікації якої є відбиттям особливостей геологічного розвитку регіону. Вперше узагальнені і публікуються нові дані за показниками відбиття вітриніту органічної речовини палеозойських, мезозойських та кайнозойських відкладів.